Riba i morski plodovi

riba, morski plodovi, jela od ribe, priprema jela od ribe, recepti za jela od ribe, riba recepti, recepti za pripremu ribe, spremanje jela od ribe, morski plodovi recepti, jela od morskih plodova

hobotnica u vinu

Hobotnica u vinu

Sastojci za hobotnicu u vinu: 1 kg očišćene hobotnice, 800 g pelato paradajza, 0,5 dl maslinovog ulja, 200 g ukiseljenog luka, 3 dl crnog vina, 2 lista lovora, 1 kašičica origana, crni biber u zrnu, 2 kašike seckanog peršuna
amur sa povrcem

Amur sa povrćem

Sastojci za amur sa povrćem: 1 veći amur, 2 glavice crnog luka, ulje, 4-5 krompira, šaka graška, šaka boranije, 2-3 paradajza, 2-3 paprike, šolja slatkog kupusa iseckanog na rezance, 2-3 šargarepe.
jegulja u belom vinu recept

Jegulja u belom vinu

Sastojci za jegulju u belom vinu: jegulja teška oko 1 kg, 1 dl maslinovog ulja, 2-3 glavice crnog luka, 4-5 čenova belog luka, 100 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 1 veza peršuna, 0,3 dl lozovače, 1 dl belog vina, 0,3 dl sirćeta, biber, so.
Posni pilav sa šaranom recept

Posni pilav sa šaranom

Sastojci za posni pilav sa šaranom: šaran od 2 kg, 3-4 glavice crnog luka, 1/2 šolje pirinča, šolja ulja za prženje luka, 3 kašike ulja za sos, kašika brašna, 2 kašike aleve paprike.
pastrmka sa šampinjonima recept

Pastrmka sa šampinjonima

Sastojci za pastrmku sa šampinjonima: 4 pastrmke, 100 g margarina, 3 kašike maslinovog ulja, 250 g svežih na listiće iseckanih šampinjona, kašičica soka od limuna, 3 na kolute iseckane manje glavice crnog luka, kašika hlebnih mrvica (prezli), malo brašna, biber, so.
Dimljeni losos i špargla recept

Dimljeni losos i špargla

Sastojci za dimljeni losos i šparglu: 6 komada dimljenog lososa, 18 kuvanih zelenih špargli, 3 parčeta tosta, 1 dl ulja, 1/2 limuna, 2 kašike senfa, 1 glavica crnog luka.
Fileti soma sa povrćem recept

Fileti soma sa povrćem

Sastojci za filete soma sa povrćem: 2 fileta soma ili neke druge bele ribe, 5 kiselih krastavčića, 300 g posnog majoneza, 500 g povrća (mešavina za rusku salatu), so, peršun.
alaska corba recept

Posna alaska čorba

Sastojci za posnu alasku čorbu: 2 kg razne sitne ribe (šaran, štuka, smuđ, som...), 4 glavice crnog luka, peršun, celer, lovorov list, beli biber u zrnu, 2-3 crvene paprike, so.
riba u vinu recept

Riba u vinu

Sastojci za ribu u vinu: 1 kg ribe, so, ulje, limun, 2 čaše belog vina.
saran na seljacki nacin

Šaran na seljački način

Sastojci za šarana na seljački način: 2 šarana, so, aleva paprika, začin od bilja, brašno, ulje.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -