Riba sa aromatičnim nadevom

291
- Advertisement -

Riba sa aromatičnim nadevom

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za ribu sa aromatičnim nadevom:

  • 2 fileta ribe po želji,
  • so,
  • biber,
  • maslinovo ulje,
  • 100g čeri paradajza ,
  • 1/2 crnog luka,
  • svež bosiljak,
  • 1 veza peršuna,
  • 3 parčeta tost hleba,
  • 50g posnog kačkavalja.

Riba sa aromatičnim nadevom se priprema na sledeći način:

  1. Filete ribe posolite i pobiberite, pa propržite minut sa svake strane u tiganju koji ste malo nauljili.
  2. Izvadite je, pa u istom tiganju propžite čeri isečen na polutke i sitno seckani crni luk.
  3. Kada povrće omekša dodajte seckani bosiljak.
  4. Ostavite još minuta, pa sipajte na tanjir.
  5. U blenderu usitnite hleb, peršun i posni kačkavalj
  6. .Filete ribe stavite u tepsiju, pa preko sipajte smesu sa povrćem, a onda bogato pospite smesom sa hlebom.
  7. Pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 6 minuta.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Riba sa aromatičnim nadevom
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)
- Advertisement -