- Advertisement -
Sastojci za ribu sa aromatičnim nadevom:
- 2 fileta ribe po želji,
- so,
- biber,
- maslinovo ulje,
- 100g čeri paradajza ,
- 1/2 crnog luka,
- svež bosiljak,
- 1 veza peršuna,
- 3 parčeta tost hleba,
- 50g posnog kačkavalja.
Riba sa aromatičnim nadevom se priprema na sledeći način:
- Filete ribe posolite i pobiberite, pa propržite minut sa svake strane u tiganju koji ste malo nauljili.
- Izvadite je, pa u istom tiganju propžite čeri isečen na polutke i sitno seckani crni luk.
- Kada povrće omekša dodajte seckani bosiljak.
- Ostavite još minuta, pa sipajte na tanjir.
- U blenderu usitnite hleb, peršun i posni kačkavalj
- .Filete ribe stavite u tepsiju, pa preko sipajte smesu sa povrćem, a onda bogato pospite smesom sa hlebom.
- Pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 6 minuta.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Riba sa aromatičnim nadevom
Autor:
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:

























- Advertisement -