Naslovna Sastojci Riba

Posna jela sa sastojkom: riba

rolat od krompira i ribe

Postan rolat od krompira i ribe

Sastojci za postan rolat od krompira i ribe: 1 kg krompira, 100 g margarina, 200 g obarene i od kostiju očišćene ribe, 200 g spanaća, 200 g šargarepe, kašičica margarina, so, biber, 2 čena belog luka.
riba-u-marinatu recept

Riba u marinatu

Sastojci za ribu u marinatu: 3 kg ribe (šaran, som, kečiga, smuđ, mrena), 1,5 l vode, 1 dl sirćeta, 2-3 glavice sitno sečenog belog luka, 1 dl ulja, so, brašno, ulje za prženje.
pita sa ribom

Pita sa ribom

Potrebno je: 750 gr ribe, šoljica pirinča, 500 gr kora za pitu, peršunov list, biber, so, ulje. Priprema: Riba se očisti, opere i skuva u posoljenoj vodi. Kada je skuvana, ocediti je, povaditi kosti...
riba sa sampinjonima

Riba sa šampinjonima

Potrebno je: 4 ribe, sok od limuna, 500 g šampinjona, peršunov list, ulje, biber, so. Priprema: Očistiti ribe pa ih poređati u pleh podmazan uljem. Šampinjone oprati i poprskati limunovim sokom pa poređati pored...
posna sarma sa ribom recept

Posna sarma sa ribom

Sastojci za posnu sarmu sa ribom: glavica kiselog kupusa, 3 manje glavice luka, 500 g očišćene ribe po želji, kutija sardina iz konzerve, 2 šoljice od kafe pirinča, šargarepa, veći krompir, kašičica paprike u prahu, suvi začin, 2 lista lorbera, biber u prahu i u zrnu. Za zapršku: 2 manje glavice luka, kašika kukuruznog brašna, kašičica paprike u prahu i ulje.
riba u vinu recept

Riba u vinu

Sastojci za ribu u vinu: 1 kg ribe, so, ulje, limun, 2 čaše belog vina.

Najpopularniji recepti

majonez posni

Posni majonez na tri načina

Za posni majonez potrebno je: belo vino, biber, gustin, jabukovo sirće, krompir, limun, senf, so, sojino mleko, ulje, voda
slani krompir

10 posnih jela na vodi koje morate probati

Recepti za pripremu deset posnih jela na vodi koje morate probati. Ukoliko postite na vodi, pogledajte ove recepte
paprike punjene tunjevinom recept

10 posnih predjela koje morate probati

Donosimo vam recepte za pripremu veoma lakih i veoma ukusnih posnih predjela koje možete poslužiti u svim prilikama