Pola glavice kupusa iseći na rebarca, dodati sitno seckanu šargarepu, posoliti i preliti vodom da ogrezne i kuvati oko 40 minuta ili dok kupus ne omekša.
Pred kraj kuvanja sipati sok od paradajza.
Kada provri u manjoj šoljici sipati kašiku brašna, malo aleve paprike i razmutiti u malo vode pa uz neprestano mešanje sipati u kupus.
Sastojci za morske plodove u posnom belom sosu:200g posne paste,200g posnih morskih plodova,1 crni luk,2 čena belog luka,1 šargarepa,1 crvena paprika,1 šolja posnog biljnog mleka,2 kašike maslinovog ulja,1 kašika posnog brašna,1 kašika sušenog bosiljka,so i biber po ukusu,svež peršun za dekoraciju.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više