Posne marinirane pečurke se pripremaju na sledeći način:
U velikom tiganju, na srednje jakoj vatri, propržite crni luk i beli luk u malo maslinovog ulja dok ne postanu staklasti.
Dodajte pečurke u tiganj i pržite ih nekoliko minuta dok ne omekšaju.
U posebnoj posudi, kombinujte vodu, sirće, maslinovo ulje, so, šećer, senf, origano, bosiljak i crni biber. Dobro promešajte kako biste napravili marinadu.
Dodajte marinadu u tiganj sa pečurkama i mešajte sve zajedno.
Smanjite temperaturu i kuvajte pečurke u marinadi još 5-10 minuta.
Sklonite tiganj sa vatre i ostavite pečurke da se ohlade u marinadi.
Prebacite ohlađene pečurke u staklenku sa poklopcem i čuvajte u frižideru najmanje nekoliko sati ili preko noći kako bi se ukusi dobro sjedinili.
Sastojci za posni kolač od čokolade i avokada:
2 avokada, zrela,
1/2 šolje kakao praha,
1/2 šolje kokosovog ulja, rastopljenog,
1/2 šolje javorovog sirupa ili agave,
1 kašičica ekstrakta vanile,
prstohvat soli,
1 šolja bademovog brašna.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više