- Advertisement -
6. Losos sa belim lukom i paradajzom
Potrebno je:
- 4 lososa od po 170 grama,
- 4 paradajza srednje veličine prepolovljena,
- 2 kašike maslinovog ulja,
- biber,
- pola kašičice aleve paprike,
- 8 grančica majčine dušice,
- 4 čena luka iseckanog.
Priprema:
- Ugrejte pećnicu. Stavite losos i paradajz u vatrostalnu činiju.
- Poprskajte uljem i začinite sa tri četvrtine kašičice soli i jednom četvrtinom kašičice bibera.
- Pospite lososa alevom i odozgo nabacajte majčinu dušicu i beli luk.
- Pecite dok losos ne izgubi prozirnost i paradajz ne omekša (8 do 10 minuta).
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:




Based on 612 Review(s)
Deset načina za pripremu ribe koje morate probati
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -