- Advertisement -
17. Fileti smudja sa povrćem
Potrebno je:
- 500 g fileta smuđa,
- 300 g paradajza,
- 200 g crnog luka,
- 200 g paprike,
- 200 ml belog vina,
- 2 čena belog luka,
- 2 kašike maslinovog ulja,
- mirođija,
- origano,
- limun,
- biber,
- so.
Priprema:
- Povrće očistiti i oprati. Filete smuđa iseći na 4 jednaka dela.
- U šerpu sipati ulje pa staviti komade ribe.
- Odozgo poređati crni luk isečen na kolutove, iseckanu svežu papriku i na kockice isečen paradajz.
- Posuti iseckanim belim lukom. Poređati nekoliko kolutova limuna, malo mirođije i prstohvat origana.
- Naliti belim vinom i krčkati 25 minuta.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:




Based on 2429 Review(s)
40 posnih jela za 40 dana posta
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -