10 posnih predjela koje morate probati

65621
- Advertisement -

1. Posno predjelo od tunjevine, pasulja i leblebija

Posno predjelo od tunjevine, pasulja i leblebija

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Potrebno je:

  • konzerva pasulja,
  • pola konzerve leblebija,
  • konzerva tunjevine,
  • 2 struka mladog luka,
  • pola glavice crvenog luka,
  • 0,5 dl maslinovog ulja,
  • 3 kašike crvenog vina,
  • kašika senfa,
  • veza peršuna,
  • kašičica sušenog origana,
  • krupna morska so,
  • biber.

Priprema:

  1. U većoj posudi za salatu pomešajte oceđeni pasulj, leblebije, tunjevinu, iseckani mladi i crveni luk i peršun.
  2. Posebno pomešajte senf sa crvenim vinom i postepeno dodajte ulje, ne prestajući da mutite.
  3. Pripremljeni preliv sipajte preko predjela, posolite, pobiberite i dobro promešajte.
  4. Do serviranja čuvajte u frižideru, a servirajte sa prepečenim hlebom.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
10 posnih predjela koje morate probati
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
31star1star1stargraygray Based on 1415 Review(s)
- Advertisement -